Fantastinen Kotimaa

Kesälomani alkaa huomenna. Olen paiskinut kovasti töitä ensi vuoden Supermessu-projektin käynnistämiseksi. Olemme Supermessut-tiimin kanssa suunnitelleet tapahtumaan kaikkea mahtavaa – kerron niistä myöhemmin lisää. Supermessuissa teemat elävät joka kevät, joten töitä on ollut mukavasti ja sitten on ollut huippumukavia töitä.

Kukkia laukussa Kenkäverossa Mikkelissä
Kukkia laukussa Kenkäverossa Mikkelissä

Kotimaan Matkailumessut osana Supermessuja keväällä 2016

 

Olen viettänyt lähes kaikki lapsuuden kesäni Turun saaristossa, ensi mökillä ja sitten purjeveneessä. Mieheni kanssa olemme jatkaneet purjehdusta ja olemme myös käyneet festareilla. Kolmen muksuni syntymän jälkeen kesään on mahtunut Tampereen ja muiden kaupunkien huivipuistot. Kesäinen Suomi on siis näkynyt minulle merenä, saaristona, festareina ja Särkänniemenä.

Suomi-kiertueella

Nyt kesänkynnyksellä päätin lähetä Suomi-rundille markkinoimaan Kotimaan Matkailumessuja. Tarkoitukseni oli saada pohjaa syksyllä alkavaan messumyyntiin. Ehdin käymään yhteensä kolmessatoista Suomen kaupungissa / kunnassa. Oli mahtavaa tavata eri kaupunkien ja matkailukohteiden edustajia, kysellä heidän tavoitteistaan ja toiveistaan sekä kertoa meidän messuista.

Asiakkailta oppii paljon. Kehitämme yhdessä Kotimaan Matkailumessuja palvelemaan vielä paremmin heidän toiveitaan. Mietimme matkailun eri haasteita ja markkinointimahdollisuuksia. Ihastuin kovin kaikkiin kohteisiin (olen hitusen yllytyshullu ihastujatyyppi) ja nyt minulla on paljon paljon tekemistä kesälomalla. Lopetan tämän kirjoituksen kollegani ja matkaseuralaiseni Annen sanoihin: ”Suomi on niin fantastinen maa, ettei täältä kannata kesällä lähteä minnekään”. Hyvää kesää!

Anne ja Pauliina Punkaharjulla
Anne ja Pauliina Punkaharjulla
Jaa somessa:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *