Keväällä messutaan taas Superisti!

Huhtikuun puolivälissä meillä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on tulossa upeiden messujen kokonaisuus. Supermessut muodostuvat 15.–17.4 neljästä hienosta messutapahtumasta. Kukkaloistoa ja puutarharakentamista on luvassa A-hallin Puutarha-messuilla, Suomen matkakohteet löytyvät E-hallin Kotimaan Matkamessuilta, April Festeillä pääsee maistelemaan uusia makuja niin viineistä, oluista kuin herkuistakin ja Keräily-messuilta voi tehdä upeita löytöjä.

Sukella keskelle puutarhaunelmia

Puutarhamessut 2015
Puutarhamessut 2015

Puutarha-messuilla on tulossa uuden yhteistyökumppanin rakentamat upeat mallipihat. Teemme yhteistyötä Viher- ja Ympäristörakentajat ry:n kanssa. On hienoa huomata, miten ammattimaisesti ja tarkasti suunnitelmat on jo piirretty. Puutarha-messuille rakennetaan viisi ihka oikeaa puutarhaa kolmeksi päiväksi. Mikä niistä kiinnostaa sinua eniten: romanttinen puutarha, moderni puutarha, kierrätyspuutarha, kaksi erilaista sisäänkäyntiä vai ulko-olohuone? Tässä vaiheessa voi olla jopa haastavaa miettiä tätä, mutta julkaisemme heti ensi vuoden alussa lisätietoja suunnittelijoista ja kuvia suunnitelmista 
Ensi vuonna kukkaloistoa tuo näytteilleasettajien lisäksi Suomen Kukkakauppiasliiton Hämeen Piirin järjestämät Kukkasidonnan SM-kilpailut. Lue lisää nettisivuilta uudesta Uutiset-osioista. www.supermessut.fi/uutiset

Kotimaan Matkailu on myös ammattilaisten tapahtuma

Kotimaan Matkailumessut järjestetään tänä vuonna jo kahdeksannen kerran. Olin mukana ensimmäisen, tuttavallisesti Koman, järjestelyissä projektipäällikkönä. On mukava tehdä tapahtumaa, jota näytteilleasettajat ovat pyytäneet meitä järjestämään. Ja lisäksi on ihanaa, että asiakkaamme ovat aktiivisesti kehittämässä tapahtumaa. Juttelin parin asiakkaan kanssa Suoma-kiertueella syksyllä Koman ammattilaisaamusta. Siinä jutustellessa VisitTurun markkinointipäällikkö Satu keksi loistavan idean, miten me voisimme ammattilaisaamun järjestää – ja ei kun tuumasta toimeen!!
Ammattilaisaamusta tullaan kertomaan nettisivuilla lisää myös pian . Itse olen iloinen, kun tapahtuma kehittyy edelleen ammattimaiseen ja asiakkaiden toiveiden mukaiseen suuntaan.

April Fest tarjoaa viini- ja olutfestaritunnelmia

IMG_0523
Tampereen Viinimessut 2014

Kuten jo ehkä huomasit, tykkään kehittää uutta. Siksi onkin mukava uudistaa messutapahtumia isolla kädellä. Uusi April Fest eli viini- ja olutfestarit pohjautuvat Tampereen Viinimessuille. Tampereen Viinimessut on ollut hyvä ja maistuva tapahtuma. April Festissä on mukana myös oluiden maistelumahdollisuus ja hitusen enemmän festaritunnelmaa.  Tervetuloa siis kuuntelemaan erilaisia bändejä ja artisteja, tutustumaan herkulliseen ravintolatarjontaan sekä maistelemaan ja ostamaan herkkuja. April Fest on perjantaina ja lauantaina kello 20.00 asti auki.

Keräilyn piironginpohjan aarteet ihastuttavat

Keräily-messut järjestetään aina kaksi kertaa vuodessa. Keräily on Tampereen Messujen vanhin yhtäjaksoisesti toteutettu tapahtuma. Itse kierrän Keräilyssä katselemassa ja ihastelemassa vanhoja astioita. Mikä sinua kiinnostaa eniten: astiat, korut, arvoesineet, postimerkit, vanhat rahat vai kenties joku aivan muu?

Kannattaa seurata Supemessuja myös somessa facebook.com/supermessut sekä Twitterissä ja Instagramissa hästägillä #Supermessut – ja tiedät uusimmat uutiset, ohjelmavarmistukset ja messutunnelmat ensimmäisenä!

Jaa somessa:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *