Kevättä ilmassa

Eikö olekin kiva herätä lämpimään auringonpaisteeseen? Tai ajaa autoa kesärenkailla? Kuinka ihanaa onkaan nähdä sinivuokkoja lenkkipolun varrella? Minulla on kolme muksua, jotka iloitsevat kovasti kevään merkeistä, toppavaatteista pääsystä ja lenkkarien käytöstä. Mikä on sinusta paras kevään merkki?

Kesä näköpiirissä

”Onpa kiva, kun kesä tulee”, sanoi ystäväni eilen lenkkeillessämme ihanassa kevätsäässä. Kevään yksi funktio on kesän odotus. Vaikka nautin kovasti työstäni Tampereen Messuilla, odotan kesältä lomaa. Olenkin jo saanut sovittua lomani ajankohdan, nyt voisi siis alkaa suunnitella loman sisältöä. Koska lapseni ovat sen verran nuoria, me saamme mieheni kanssa suunnitella koko loman omien mieltymystemme mukaan. Olen nelivuotiaasta purjehtinut Turun saaristossa joka kesä, joten sen varmaan tänä vuonnakin ujutan plääniimme. Mutta muuten ajattelin kiertää Kotimaan Matkailumessut ”sillä silmällä”. Olen oppinut, että täällä meidän koto-Suomessa on sellaisia helmiä, jotka kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa. Ja mikä olisikaan parempi aikana kuin kesä!

Kukkia istuttamaan…pauliina hesan puutarhamessuilla

Toinen ehdoton kevään merkki on into istuttaa. Minun viherpeukaloni on keskellä kämmentä, mutta hyvillä opeilla kesäkukat selviävät juhannukseen (kuten viime vuonna). Kotini parvekkeet ovat etelään ja todella lämpimät, kun taas sisäänkäynti on pohjoiseen, johon tuskin koskaan paistaa. Nyt Puutarha-messuilta ajattelinkin kysellä vinkkejä näihin kahteen valon kannalta hyvin erilaiseen paikkaan. Meillä onkin erityisesti huomioitu Puutarha-messujen ohjelmassa vasta-alkavat puutarhurit.
Kevään tuo hyvinkin aurinkoinen sää, mutta myös puiden silmut ja ne maasta puskevat kukat. Odotan innolla molempia niitä, koska Puutarha-messuilla on luvassa aito, ihana kevät, jota saamme muuten odotella vielä parisen viikkoa. Kannattaa siis ottaa pieni varaslähtö ensi viikonloppuna kevääseen ;)

Jaa somessa:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *