Kotimaan Matkailumessujen uutuus – Ammattilaisaamu

Ennen viime kesälomaa sain tehdä hienon Suomi-kiertueen käymällä tapaamassa Kotimaan Matkailumessujen näytteilleasettajia. Kotimaan Matkailumessut oli viime keväänä aivan uskomattoman upea ja hyvin onnistunut tapahtuma. Siitä kiitos kuuluu kaikille 2015 kevään näytteilleasettajille.

Miten voisimme kehittää Kotimaan Matkailumessuja?

Huippuhyvän tapahtuman jälkeen halusimme kuitenkin tiimini kanssa kehittää Kotimaan Matkailumessuja entisestään. Kyselin asiakkailtamme, mitä messuilta puuttuu? Mitä voisimme tehdä paremmin? Loppu yhteenvetona mm. VisitTurun ja VisitJyväskylän ideoiden pohjalta, päätimme rakentaa matkailualan ammattilaisille suunnatun aamun.

VisitJyväskylä Kotimaan Matkailumessut 2015
VisitJyväskylä Kotimaan Matkailumessut 2015

Miten ammattilaisaamu käytännössä toteutetaan?

Ammattilaisaamu järjestetään perjantaina kello 10.00 – 12.00. Tänä aikana sisään pääsee ainoastaan etukäteen saadulla kutsulla ja vain matkailualan ammattilaiset, eivät kuluttajat, joille tapahtuma on ensisijaisesti suunnattu.  Ammattilaiset tulevat sisälle Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen E-hallin pohjoisesta sisäänkäynnistä. He tutustuvat ensin ammattilaispöytiin, jotka on sijoitettu A- ja E -hallien väliin. Sen jälkeen he pääsevät messuhalliin tutustumaan kaikkiin Kotimaan Matkailumessujen osastoihin.

Miksi ammattilaisten kannattaa tulla juuri ammattilaisaamun aikana?

VisitTurku Kotimaan Matkailumessut 2015
VisitTurku Kotimaan Matkailumessut 2015

Osa näytteilleasettajista on varannut vain ammattilaisaamun pöydän. Heitä ei siis tavoita ammattilaisaamun jälkeen messuilta. Ammattilaisille järjestetään lisäksi spesiaalia ohjelmaa. Paikalla on puhumassa VisitFinlandin asiantuntija sekä matkabloggaajat Rimma ja Laura aiheena. Lisäksi Fitoona – Oona Tolppanen fitnessguru – tulee kertomaan kunnossa pysymisestä ja terveistä elämäntavoista. Ammattilaisaamussa palkitaan myös Vuoden tilaviini ja Vuoden kotimainen matkailukohde.

Ammattilaisaamu on noussut suureen suosioon – kiitos kaikille tämän tapahtuman puolestapuhujille! On hienoa olla järjestämässä jotain, mihin näytteilleasettajat ovat sitoutuneita ja innoissaan markkinoimassa tapahtumaa  Kiitos erityisesti VisitTurun Sadulle – oli mainio idea sijoittaa osastot A- ja E-hallin väliselle käytävälle. Ammattilaisaamu järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, mutta ei viimeistä! Tästä tehdään yhdessä Supermessujen uusi megasuksee!

Jaa somessa:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *